YRITYSNEUVONTA

 

Yritysneuvontamme tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa, käytännön ohjeita, sekä kontakteja yrittäjyyttä suunnitteleville, kevytyrittäjille sekä jo toimiville yrityksille ympäri Suomen.

 

Uudet Yrittäjät/ Yrittäjäksi aikovat

Autamme aloittavia yrittäjiä/yrittäjyydestä haaveilevia starttirahan ja rahoituksen hakemisessa, liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelmien laadinnassa/analysoinnissa.

Opastamme aloittavaa yrittäjää yritysmuodosta lähtien sille polulle mitä alasi ja tulevaisuutesi tarvitsee, sekä ohjaamme tekemään oikeita ratkaisuja ja luomaan kontakteja niihin asiantuntijapalveluihin joita yrityksesi alkutaival tarvitsee.

 

Olemassa olevat yritykset/yrittäjät

Mietitkö yrityksesi kasvua, uutta suuntaa, toimitilaa, investointeja, uusien tuotteiden tuottamista tai asiakkaihin liittyvää ongelmaa? Onko työvoiman lisääminen, tai ehkä ensimmäisen työntekijän palkkaaminen ajankohtaista? Onko ajatuksissa yritysmyynti kokonaan tai osittain? Mietitkö yritysmuodon muutosta?

Meiltä löytyy yritysneuvontapalvelut yrityksesi elinkaaren aikana tapahtuviin muutoksiin.

Mikä tahansa tilanne yritykselläsi siis on tällä hetkellä, autamme mielellämme. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää siitä, miten me voisimme auttaa sinua parantamaan yrityksesi kasvua/toimintamallia, tai miten ideastasi syntyisi yritys.